Detta är Lekreativ

Namnet Lekreativ kommer sig av vår vision av att verka som en kreativ aktör där de företag vi arbetar med ska hitta sin kapacitet via upplevelser, interaktion och framför allt lekfullhet.
Lekreativ startade verksamhet 2012 under namnet LajvVerkstaden Väst ek. för. och fram till i årsskiftet 17/18 verkade vi under det namnet.

Lekreativ är experter på att träna människor med hjälp av övningar, rollspel och lajvtekniker. Vi som arbetar med Lekreativ har tillsammans en lång erfarenhet av alltifrån ledarskapsutbildningar, pedagogiskt arbete med chefer, medarbetare och unga via kulturpedagogiska projekt till specialdesignade aktiviteter för bibliotek och historiska platser.

Med Lekreativ vill vi med våra kompetenser inom upplevelsedesign, nå ut till företag och organisationer där kreativ utveckling behövs och vart behövs inte det? Det kan vara en del i företagets interna organisation eller dess externa utveckling. Genom att ta in en professionell aktör för att stärka samarbete och kreativitet kan man både uppfylla krav från till exempel AFS 2015:4 och stärka sitt varumärke som arbetsgivare och se det som en positiv del av Employer Branding. Vi hjälper också till med profilering av utåtriktade event, som nytänk inför lansering av en produkt eller mässaktiviteter. 

Image module

Josefin Westborg

josefin@lajvbyran.se
076-909 06 14

Josefin Westborg är speldesigner och projektledare som föreläser om interaktionsdesign och spelpedagogik. Josefin var med och startade Spelvetenskapligt kollegium, ett öppet forum för dialog, lärande och utveckling för forskare inom Göteborgs universitet och yrkesverksamma i spelbranschen. Hon har föreläst på både Chalmers och Göteborgs Universitet om interaktion och lajv som metodik.

Image module

Gunnar Söderberg

gunnar@lajvbyran.se
073-965 98 38

Gunnar Söderberg startade sin karriär med att snabbt bli chef och sedan arbeta med chefer. Han har lång erfarenhet av att arbeta med organisationer och arbetsrätt. Som föreläsare har han event från att varit moderator på Nordisk Fritidskonferens till att blivit inbjuden att föreläsa om karriärfrågor på bland annat Chalmers och Handelshögskolan i Göteborg. I grunden är han utbildad kommunikatör och har kryddat sin examen med ledarskap och vetenskapsteori.

Image module

Sara Podda

sara@lajvbyran.se
073-434 48 24

Sara Podda är utbildad skådespelerska och teaterpedagog. Har arbetat som producent i många år. Hon har inte bara stor erfarenhet av att skriva lajv (levande rollspel) professionellt utan även att få adminstration att gå ihop. Sara är vår främsta expert på korta övningar och få folk att våga släppa loss. När hon inte arbetar för Lekreativ kan man se henne på scen som improvisationsskådespelerska i bland annat gbgimpro.